Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4043

Ucraina a intentat dosar penal pe numele unui consilier al lui Putin

8 iul. 2014,, 12:30   Externe
5076 0
Foto: kyivpost.com
Serviciul de Securitate Națională al Ucrainei are deja lista cu numele și poreclele tuturor capilor și coordonatorilor insurgenților care deja de trei luni terorizează Donbasul, precum și adresele acestora. Printre aceștia se numără Serghei Glaziev, consilier al președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

„Cunoaștem nu doar poreclele lor, ci și numele adevărate, adresele de la domiciliu, contactele și coordonatorii lor. Ultimele dosare penale au fost intentate în baza datelor colectate de serviciul de contraspionaj. Consilierul președintelui Rusiei Glaziev este unul dintre principalii organizatori ai grupărilor teroriste care acționează în estul Ucrainei”, a declarat pentru ICTV șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Valentin Nalivaicenko.

Amintim că Ucraina a intentat un dosar penal pe numele lui Glaziev pentru apelurile acestuia de a declanșa un conflict armat în Ucraina.

Nalivaicenko a subliniat că pentru Ucraina este extrem de important ca fostul președinte al țării Victor Ianukovici, care acum este anunțat în căutare, să fie judecat în Ucraina, scrie forbes.ua.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?