X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Fotbal pe ecrane cît stadionul! Din 12 iunie vino în scuarul Teatrului de Operă şi Balet ©

12 iun. 2014,, 09:00   Sport
2621 0

Microbiştii moldoveni sunt invitaţi să urmărească meciurile de fotbal din Campionatul Mondial în direct, pe 3 ecrane gigant, montate în aer liber, la fel ca şi pe stadion. Mii de microbişti sunt aşteptaţi în orăşelul sportiv amenajat de Orange şi partenerii săi, în scuarul Teatrului de Operă şi Balet, pe 12 iunie, la ora 17:00.

Organizatorii promit iubitorilor de fotbal să simtă din plin atmosfera braziliană cu dansuri incendiare, muzică de calitate şi multe surprize.

Show-ul excepţional va debuta cu prestaţiile muzicale ale interpreţilor autohtoni Alionei Moon, Pasha Parfeni, Boris Covali.

Halbele cu bere rece, dar şi o tombolă cu premii valoroase vor fi alături de fanii fotbalului, zilnic, pe toată durata spectacolului fotbalistic.

Pentru părinţii însoţiţi de copii, în orăşelul sportiv a fost amenajat un teren de joacă, pentru ca nimeni să nu aibă loc de plictiseală. În zilele în care nu vor difuzate meciurile toţi chişinăuienii sunt invitaţi în orăşelul sportiv pentru a urmări filme remarcabile care au scris istorie în cinemateca internaţională.

Ia-ţi prietenii şi vino în scuarul Teatrului de Operă şi Balet ca să te bucuri de fotbal!
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?