Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vladimir Voronin face lumină în scandalul din jurul PCRM

10 iun. 2014,, 11:33   Politică
8300 10
Foto: noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a vorbit despre motivele care au stat la baza excluderii lui Iurie Muntean, Mark Tkaciuk și Grigore Petrenco din Comitetul Executiv al PCRM, în cadrul unei intervenții telefonice la postul TV7.

Potrivit lui Voronin, cei trei politicieni au depus cereri prin care au solicitat să rămînă membri de rînd ai partidului.

„Toți cei trei tovarăși pentru care vă faceți griji au scris cereri. Tkaciuk a depus cerere prin care cere să rămîne membru de rînd al partidului, Iurie Muntean nu și-a onorat obligațiile de secretar al Comitetul Executiv, iar Grișa Petrenco să vă răspundă pînă la urmă ce este organizația „Antifa”. Motivul constă doar în asta. Noi sîntem o echipă și muncim toți împreună, nu doar trei persoane, dar tot partidul, și nu este pentru ce să fie șantajați. Ei vor rămîne toți membri de partid”, a explicat Voronin.

Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă Partidul Comuniștilor va face coaliție cu Partidul Democrat în urma alegerilor din toamna acestui an, Voronin a dat de înțeles că acest lucru nu se va întîmpla.

„Niciodată în viață, nimic din ce vorbiți acolo nu se va întîmpla, ca să știți. Încetați să jucați în cărți, încă nimic nu se vede înainte, dar deja ghiciți cine cu cine va face nuntă. Vă îndemn să încetați să induceți lumea în eroare. Astea sînt prostii”, a spus Voronin în cadrul emisiunii.

Menționăm că anterior deputatul comunist Artur Reșetnicov a declarat că deciziile de revocare din funcții a celor trei membri PCRM au fost luate în urma unor lacune depistate în activitatea internă a acestora.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?