X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Programul evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Copiilor

1 iun. 2014,, 07:30   Societate
11426 6
Foto : itop.net
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, în capitală se vor desfășura un șir de manifestații culturale.

Astfel, pe 1 iunie vor avea loc primele reprezentații pe arena mică a Circului, care a fost recent reparată. Noul program „Magia Circului” va include participarea artiștilor din diferite colțuri ale lumii. În această zi va evolua legendarul iluzionist de nivel mondial din Las Vegas cu un număr unic – Michael King. Începutul spectacolelor – la 12:00 și 16:00.

La Sala cu Orgă va avea loc concertul „De ziua ta, copile!”. Copiii cu vîrste de pînă la 5 ani vor putea viziona spectacolul gratuit. Începutul – la ora 13.00, iar la ora 16.00 va avea loc concertul «Copiii pentru copii», cu participarea elevilor Liceului Muzical Republican. Intrarea va fi liberă.

La Palatul Național va avea loc un concert de caritate, cu participarea vedetelor muzicii ușoare și a copiilor lor – «Copii cuminți cu vedete părinți». Prețul biletului – de la 50 de lei.

În Piața Marii Adunări Naționale din capitală, în premieră va avea loc Festivalul Văcuțelor. 10 sculpturi vor fi pictate în stil național de către meșterii populari. Întregul proces va putea fi urmărit și fotografiat.

În această zi, toți micuții, precum și părinții lor sînt invitați la reprezentația clovnului Naftalin, care își va prezenta programul pe teritoriul restaurantului „Bahus Dava”, situat pe str. Calea Ieșilor, 15. Intrarea va fi liberă.

Caruselurile din parcul din Valea Trandafirilor vor funcționa în această zi gratuit.

În incinta Centrului Comercial ”Atrium” va avea loc Festivalul Înghețatei. În programul distractiv vor participa artiști de circ. Oaspeții vor putea admira un show al baloanelor de săpun și vor primi cadouri dulci.

La CIE „Moldexpo”, în aceste zile se desfășoară Expoziția-festival a mărfurilor și serviciilor pentru copii. Aici, Ziua Internațională a Copiilor va fi marcată printr-un program artistic, dansuri și pantomimă cu clovni etc.

Totodată, mai multe centre comerciale și localuri private din capitală vor organiza în această zi un șir de evenimente distractive.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?