Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Interpreta Katalina Rusu se căsătorește în curînd? (FOTO)

26 mai. 2014,, 12:07   Showbiz
10372 2
Foto: facebook.com
Una dintre blondele estradei moldoveneşti trăieşte în prezent un roman amețitor cu omul de afaceri Teodor Rusanovschi. Cuplul a început să apară în public din toamna anului trecut, dar Katalina Rusu susține că relația lor nu poate fi numită îndelungată.

„Noi nu sîntem de foarte mult timp împreună. La început am fost prieteni foarte buni, apoi el m-a cucerit cu atenție și multă căldură. Cît timp am fost singură, devenisem rece și dură. El a trezit femeia din mine și m-a făcut mai gingașă și mai blîndă. Între noi nu este un joc – sînt sentimente puternice și nu exclud că ar putea urma și o căsătorie”, a declarat Katalina Rusu pentru kankan.md.

Potrivit Katalinei, iubitul ei are mare grijă de ea, îi îndeplineşte toate dorințele, copleşind-o cu nenumărate cadouri: haine de brand, pantofi, dulciuri, călătorii în străinătate – orice îşi doreşte.

„Sînt o alinată. Pe 22 februarie, atunci cînd am împlinit 25 de ani, iubitul meu mi-a oferit o călătorie la Istanbul, Turcia. Iniţial voia să plecăm în Sri Lanka, dar n-am reușit să ne luăm ambii un concediu atît de lung”, a adăugat Katalina Rusu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?