Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

Presa: Putin și-a cumpărat o vilă în Spania cu $15 milioane

27 apr. 2014,, 01:17   Showbiz
11347 25
Foto: novostimira.com.ua
În timp ce Washingtonul neagă informațiile precum că următoarea etapă de sancțiuni va lovi direct în Vladimir Putin, începe din nou vânătoarea după „proprietățile sale secrete”, care sunt evaluate la aproximativ 40 de miliarde dolari, comentează La Stampa.

Deși nicio informație nu a fost confirmată, tabloidele engleze și spaniole au publicat fotografii cu „vila lui Putin” din stațiunea spaniolă Marbella: 4 mii de metri pătrați, două piscine, centru spa, sală de antrenament și spațiu special amenajat pentru proiecții cinematografice. Mai trebuie adăugate cele 10 dormitoare, toate cu vedere spre Gibraltar și Africa de Nord. Vila dispune de o platformă pentru elicoptere. Totul în valoare de 15 milioane de euro. Vecinii președintelui rus în complexul exclusiv Zagaleta sînt staruri pop, fotbaliști, oameni de afaceri și șeici arabi. Vila se învecinează cu reședințele cîntărețului Rod Stewart și a fostului primar al Moscovei, Iuri Lujkov. Este un loc îndrăgit de milionarii italieni, care și-au cumpărat aici case în ultimii ani.

Despre faptul că imobilul a fost achiziționat de locatarul de la Kremlin a relatat șeful firmei britanice de construcții care a lucrat, în ultima perioadă, în zonă. „Timp de un an a căutat ceva potrivit și, într-un final, a ales această vilă. Vechea construcție a dărîmat-o, ridicaîd alta de la zero, practic”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?