X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

La Chișinău a început distribuirea panglicilor Sf. Gheorghe și autocolantelor

24 apr. 2014,, 12:49   Societate
7160 8
Foto: vsluh.ru
Aripa tînără a Mișcării „Patria – Uniunea Eurasiatică”, Liga Tineretului Rus, a început distribuirea panglicilor Sfîntului Gheorghe și a autocolantelor cu prilejul Zilei Victoriei. Activiștii mișcării propun tuturor doritorilor să-i comemoreze pe eroii care au luptat pentru eliberarea Patriei și oferă în calitate de simbol al Victoriei panglici Sf. Gheorghe și autocolante.

Toate aceste simboluri de sărbătoare pot fi obținute gratuit în oficiul Ligii Tineretului Rus (str. Pușkin, 56). În acest an activiștii organizației vor repartiza autocolante cu simbolurile Victoriei și lozinci tematice: „Za Rodinu” („Pentru Patrie!”), „Na Berlin!” („Spre Berlin!”) etc.

Distribuirea autocolantelor are loc în ajunul cursei auto organizate de Consiliul obștesc „Za Rodinu!”, care va avea loc la începutul lunii mai la Chișinău, în cadrul acțiunilor dedicate împlinirii a 70 de ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă.

Pe 5 mai, în centrul Chișinăului va fi organizat un marș al urmașilor participanților la Marele Război pentru Apărarea Patriei, care vor purta portretele acestora. În cadrul acțiunilor participanții vor purta Drapelul Roșu și o panglică Sf. Gheorghe de dimensiuni record (6x200 m).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?