X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Compania Jaguar Land Rover prezinta o nouă tehnologie Bonnet Transparent («capota transparentă

16 apr. 2014,, 17:26   Ştiri Auto
6275 0
Foto: land-rover

Land Rover prezintă o tehnologie unică, care face capota mașinii «invizibilă», asigurînd șoferului proiecția digitală a suprafeței de sub roțile automobilului. Noua tehnologie va fi în premieră demonstrată publicului în baza conceptului Discovery Vision.

Camerele amplasate pe grătarul radiatorului transmit informația la display , asigurînd "transparența" virtuală a capotei și a motorului – un progres în domeniul asistenței vizuale a șoferului. Tehnologia care ridică posibilitățile neverosimile Land Rover la un nou nivel, este denumită Transparent Bonnet («Capota transparentă»)

Noua tehnologie simplifică mișcarea ascendentă în pantă sau manevrabilitatea în spațiu închis grație proiecției în regimul realității augmentate, care permite să vezi nu doar suprafața din fața mașinii, dar și unghiul și poziția în spațiu a roților din față.


Dr Wolfgang Epple, director de cercetări și tehnologii Jaguar Land Rover: «Credem că următorii 25 de ani vor deveni cei mai importanți în istoria industriei automobilistice. Ne așteaptă progrese uriașe în domeniul protecției mediului, securității și noilor posibilități ale automobilelor. Produsele noastre devin tot mai funcționale și autonome pe teren accidentat: noi oferim șoferilor încrederea că automobilul va face față oricărui drum sau lipsei acestuia. Noi elaborăm tehnologii noi, Transparent Bonnet, pentru a oferi șoferilor o viziune mai largă asupra realității înconjurătoare, care ne vor permite să depășim orice obstacole – de la lipsa drumurilor bune pînă la parcările urbane neîncăpătoare.

Conceptul Discovery Vision, care demonstrează cele mai noi elaborări tehnologice și de design ale inginerilor Jaguar Land Rover, va fi pentru prima oară prezentat publicului la Salonul Internațional din New York la 16 aprilie, 2014. Conceptul reflectă idea viitoarei generații de mașini de teren premium, care au la bază valorile-cheie Land Rover: design spectaculos, funcționalitate de neegalat și spirit practic maxim. Tehnologiile avansate de asistență șoferilor de la Land Rover vor permite conducătorilor auto de mîine să se simtă bine și plăcut în orice condiții:de la străzile urbane pînă la dunele de nisip.

Informația privind noul concept și viitorul șir de automobile Discovery este accesibilă pe site-urile Land Rover pe Facebook, Twitter și Instagram. Pentru a participa la dezbaterile pe marginea celor mai recente succese ale legendarului brand britanic, utilizați hashtagul #READYTODISCOVER.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?