X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Anna Lesko, chemată de urgenţă de medic la Chişinău

28 mar. 2014,, 00:30   Showbiz
13671 2
Foto: clicktgv.ro
Deşi urma să plece în Moldova abia săptămîna viitoare, fiind programată să nască, la o clinică privată din Chişinău, peste aproximativ zece zile, Anna Lesko (35 de ani) şi-a ascultat medicul şi a părăsit Bucureștiul în cursul zilei de ieri.

Anna Lesko a fost nevoită să-şi schimbe planurile în ultimul moment, după o discuţie pe care a avut-o cu medicul său, în urmă cu două zile.

Deşi trebuia să plece abia săptămîna viitoare la Chişinău, acolo unde o să aducă pe lume primul său copilaş, artista şi-a făcut bagajele, s-a urcat în maşină şi a părăsit Bucureștiul în cursul zilei de ieri.

Anna a dezvăluit pentru Libertatea şi care a fost motivul acestei plecări: “Doctorul m-a sfătuit să vin acum. Nu cred că o să nasc zilele astea, dar nu poţi şti, totul este posibil”.

Potrivit ultimei ecografii, solista ar urma să devină mămică la începutul lunii aprilie. Ea a optat să nască natural, dar este foarte posibil să apeleze la cezariană, dat fiind faptul că bebeluşul este destul de mare, iar artista are bazinul mic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?