Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sofia Rotaru despre principala sa scăpare

17 mar. 2014,, 03:23   Showbiz
19824 1
Foto: sobesednik.ru
Legendara Sofia Rotaru, considerată în perioada sovietică a doua ca importanță vedetă după Pugaciova, a recunoscut că regretă oportunitățile ratate și că, din cauza activității artistice intense nu a avut un al doilea copil.

Deținătoarea tuturor premiilor posibile a povestir că mama o convingea să nu se oprească la un copil și chiar i-a promis să-l crească fără ajutorul fiicei permanent ocupate în turnee. Dar tînăra Sofia nu a ascultat sfatul mamei.

În schimb, cînd s-a născut primul ei nepot, Anatolii, cea mai bogată artistă ucraineană a decis că nu este bine ca fiul să repete greșelile sale și a început să-l convingă pe Ruslan să nu se oprească la un singur copil.

S-a liniștit vestita interpretă șapte ani mai tîrziu, atunci cînd s-a născut nepoțica. Rotaru a recunoscut că, la fel ca în cazul ei, părinții nu-și văd prea des fiul, nepotul ei, deoarece Ruslan, după moartea tatălui său, a devenit producătorul mamei și este uneori foarte ocupat, în al doilea rînd, Anatolii merge la o școală specială, de unde băiatul, care chiar a început să gîndească în limba engleză, a zburat direct la Londra, unde acum, la 19 ani, își continuă studiile. Nu rămîne în urmă nici sora în vîrstă de 12 ani: ea nu a fost încă trimisă în străinătate, dar studiază în limba engleză.

Potrivit Sofiei Rotaru, nepoții niciodată nu au numit-o bunică și se pare că nu o vor face în viitorul apropiat, deși în luna august cîntăreața va aniversa 67 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?