Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Sezonul de încălzire în capitală, aproape de final

10 mar. 2014,, 10:37   Societate
4100 0
Foto: obzormd.com
Furnizarea agentului termic în blocurile locative din capitală va fi sistată pe parcursul zilei, în următoarele două săptămîni. Anunțul a fost făcut de șeful Direcției locativ-comunale, Petru Gontea, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

Potrivit funcționarului, livrarea căldurii în apartamente va fi reluată doar seara. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, în legătură cu încălzirea vremii și finalizarea sezonului de încălzire.

„Nu are niciun sens să deconectăm complet robinetele la încălzire. Vom pune în aplicare dispoziția primarului. Ziua se deconectează complet căldura, iar seara se conectează. Cred că așa vom lucra în următoarele două săptămîni. Agentul termic va fi deconectat între orele 9.00 și 18.00. În felul acesta vom face și o economie de 50 la sută ”, a menționat Gontea.

Totodată, funcționarul a precizat că deocamdată decizia de sistare integrală a livrării agentului termic este la discreția locatarilor. Proprietarii care doresc să-și deconecteze complet apartamentele de la sistemul centralizat de încălzire pot depune o cerere în acest sens.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?