Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Interpreta Victoria Lungu are un producător european

25 feb. 2014,, 15:40   Showbiz
5863 1
Foto: zumi.md
Pentru prima dată în cariera sa, vedeta muzicii uşoare din Moldova se va supune unui impresar. Noul manager al Victoriei, neamţul Herbert Schiesser, se va ocupa de promovarea cîntăreţei nu doar în Moldova, ci şi peste hotare.

„Este o experienţă absolut nouă pentru mine, a relatat pentru NOI.md Victoria Lungu. Pînă în prezent eu singură îmi croiam drumul spre Olimpul estradei şi cred că e timpul să mă las pe mîinile unui profesionist. Nu sînt obişnuită cu restricţiile şi ca cineva să-mi dicteze regulile, dar eu am aşteptări foarte mari de la această colaborare şi mă voi supune”.

Interpreta spune că în prezent se află în apogeul activităţii sale de creaţie şi realizează o mulţime de proiecte muzicale.

„De sărbătoarea dragostei – Dragobete – am prezentat o nouă piesă „Nu pot fără iubirea ta”, interpretată în duet cu tînărul cîntăreţ Johnny Barbu, pe care l-am auzit prima dată într-un club de karaoke din capitală. În timpul apropiat, vom filma şi un videoclip pentru această compoziţie. De asemenea, pregătesc un album de melodii populare, pe care le înregistrez împreună cu orchestra «Lăutarii»”, a mărturisit Victoria.

În ultimul timp, cîntăreața susţine foarte multe concerte în Germania, pentru diaspora românească. Tot în această ţară se află şi unica fiică a ei, Valeria, care îşi continuă studiile acolo.

„De la începutul acestui an, Valeria frecventează secţia pregătitoare a şcolii teatrale de pe lîngă Teatrul de Operă şi Balet din Wiesbaden. Ea are un soprano foarte bun şi acum se pregăteşte de un concurs muzical foarte prestigios din Germania”, a adăugat Victoria Lungu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?