Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

"Bomba" sub Leancă

14 feb. 2014,, 00:30   Politică
23461 17
Foto: vfokuse.md
La 12 februarie, la ședința guvernului, guvernatorul Găgăuziei M. Formuzal a fost deosebit de activ.

Potrivit Pan.md, conducătorul autonomiei a cerut să nu se aprobe Programul distribuirii mijloacelor Fondului rutier pentru 2014.

- E o bombă pentru Dvs, domnule Leancă! - se indigna Formuzal.

El și-a exprimat indignarea în legătură cu faptul că, potrivit documentului, 4 milioane de lei vor fi direcționate pentru a repara doar o singură stradă din Comrat și, în același timp, 1,5 milioane lei pentru repararea drumurilor din întreaga autonomie.

- Ei bine, aceasta întrece orice măsură. Este Partidul Democrat! Ajunge atîta bătaie de joc de buget și tot timpul să fie expus prim-ministrul. Dle Leancă, totul se va întoarce împotriva Dvs personal, - a avertizat înfierbîntat Formuzal.

El a adăugat că abia la ședință a văzut estimările Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor condus de Vasile Botnari (înaintat de Partidul Democrat – n. Pan.md).

După aceea, prim-ministrul s-a apropiat personal de Botnari pentru a lua documentul și a-l examina mai atent. În final, Leancă a propus să se aprobe programul de distribuire a mijloacelor Fondului Rutier în principiu, iar apoi în procesul de redactare se va reveni la partea care prevede finanțare pentru a repara drumurile din Găgăuzia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?