X 
Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

LG se gîndește la copii nu doar de sărbători (FOTO, VIDEO) ©

6 feb. 2014,, 09:20   Societate
3378 0
Foto: noi.md
Compania LG continuă să aducă zîmbete pe chipul copiilor! De această dată, în centrul atenției au fost micuții de la Gimnaziul-internat pentru copii orfani și rămași fără îngrijirea părinților din Strășeni, care au primit mai multe daruri din partea reprezentanților companiei LG, chiar dacă sărbătorile de iarnă au trecut, iar splendoarea acestora nu se mai simte pe chipul micuților. Cei peste 170 de copii au primit în dar dulciuri, dar și pijamale călduroase pentru acest anotimp geros al anului.

„LG a organizat această campanie pentru a sensibiliza societatea noastră, căci sînt niște copii minunați și au un viitor, dar noi trebuie puțin cîte puțin să-i ajutăm. Cred ca după sărbătorile de iarnă, este un motiv foarte bun pentru a le aduce mai multă fericire, mai multe zîmbete”, a spus reprezentanta companiei LG, Varvara Plămădeală.

În același timp, directorul adjunct al școlii, Daniela Stahov, a mulțumit reprezentanților LG pentru darurile oferite micuților, urînd companiei realizarea tuturor obiectivelor propuse pentru viitor.

„Astfel de campanii sociale cel mai des sînt organizate în perioada de iarnă de Crăciun, Anul Nou, dar și de sărbătorile pascale. Aceste cadouri sînt foarte așteptate, deoarece sînt lucruri de care copiii au nevoie. Nu în fiecare zi vine cineva să le ofere asemenea daruri”, a spus Daniela Stahov.

Copiii, la rîndul lor, au fost încîntați de faptul că cineva vine să-i viziteze cu daruri și se gîndește la ei nu doar de sărbători.

LG Electronics este cel de-al treilea producător de telefoane mobile din lume și este una dintre cele mai mari companii sud-coreene, fiind prezentă în circa 80 de țări.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?