Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4049

Kravciuk: opoziția încearcă să-l TRAGĂ PE SFOARĂ pe Ianukovici

29 ian. 2014,, 03:15   Externe
9148 2
Foto: svit24.net
Președintele Ucrainei (1991 - 1994), Leonid Kravciuk, a declarat că unii lideri ai fracțiunii de opoziție încearcă să-l inducă în eroare pe președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, și să nu îndeplinească promisiunile făcute în cadrul negocierilor. Kravciuk a spus acest lucru la un briefing în Rada Supremă, relatează "Obozrevateli".

"Unii lideri ai fracțiunilor au pus la îndoială necesitatea de a lichida blocajele din străzi și a elibera clădirile ocupate. Dar toate acordurile la care s-a ajuns trebuie îndeplinite fără excepție. Voi aminti că președintele are dreptul de a nu semna deciziile care au fost luate astăzi, în cazul în care este tras pe sfoară", - a spus Kravciuk.

El a subliniat că orice guvernare se va împotrivi tentaivelor de răsturnare, iar opoziția ar trebui să înțeleagă acest lucru.

"Nimeni nu cere oamenilor să părăsească Maidanul. Li se cere să părăsească strada Grușevski și clădirile ocupate. Dacă au nevoie de Maidan pentru protest, să rămînă", - s spus Kravciuk, subliniind că aceasta este o condiție obligatorie a amnistierii protestatarilor.

Politicianul a adăugat că cei care nu doresc să voteze pentru reglementarea pașnică a problemei, trebuie să-și facă griji pentru siguranța statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?