Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4043

Actriţa rusă Larisa Udovicenko va veni la premiera filmului său la Chişinău

31 oct. 2013,, 13:25   Societate
3716 0
Foto: ru.tsn.ua
Renumita actriţă din Rusia Larisa Udovicenko va fi prezentă vineri, 1 noiembrie, la Chişinău, la premiera noului său film, comedia "Familia mea nebună". Vizita este organizată cu ocazia Zilelor filmului rus la Chişinău.

Agenţia "Infotag" transmite cu referire la Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură, care este şi organizatorul evenimentului, că Larisa Udovicenko se va întîlni pe 31 octombrie cu reprezentanţii mass-media şi cu admiratorii săi şi va vorbi despre secretele profesiei de actor, ale teatrului şi filmului, despre vieţile celebrităţilor de după culise şi în afara scenei.

Udovicenko a studiat actoria la Universitatea de Cinematografie de Stat "S. A. Gherasimov", în clasa lui S. Gherasimov şi T. Makarova, şi pînă a absolvi universitatea s-a filmat în pelicula profesorilor săi "Mame – fiice". Actriţa are la activ peste 100 de roluri, printre care şi rolul care i-a adus faima din filmul "Locul întîlnirii nu poate fi schimbat" în regia lui Stanislav Govoruhin. Udovicenko a fost numită Artistă emerită a RSFSR şi Artistă emerită a Federaţiei Ruse.

Scenariul comediei "Familia mea nebună" a fost scris de Iurie Korotkov în baza filmului american "We are family" de Dan Shear şi Victor Levin. Regizor – Renat Davletiarov.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?