X 
Transnistria stiri: 1398
Preşedintele stiri: 4044

La ”Moldexpo” a demarat săptămîna agroindustrială (VIDEO) ©

23 oct. 2013,, 15:45   Societate
5416 0
Foto: noi.md
La Centrul Internațional de Expoziții ”Moldexpo” din Chișinău a demarat săptămîna agroindustrială. Aici s-a deschis cea de-a XXV-a ediție a Expoziţiei internaţionale specializate de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial ”MOLDAGROTECH” (de toamnă) și iarmarocul producției agricole, inventarului, tehnologiilor și meșteșugurilor ”FARMER”.

Expoziția se distinge prin amploarea și diversitatea compartimentelor tematice. În trei pavilioane și pe spații deschise din cadrul ”Moldexpo” vor fi prezentate realizările a peste 400 de companii din 15 țări.

Cel mai mult spațiu expozițional este dedicat tehnicii și utilajelor agricole, aici fiind expuse cele mai bune branduri autohtone și mondiale: sisteme de irigație, echipamente pentru elevatoare, utilaje și echipamente pentru zootehnie, mijloace de protecție a plantelor.

O secție importantă revine semințelor, puieților și materialului săditor. În cadrul expoziție este prezentată o gamă largă de puieți, pomi fructiferi, semințe de culturi tehnice, răsaduri de legume, tutun și multe altele. Gospodăriile țărănești și de fermieri din Moldova au expus, în cadrul expoziției, fructe, legume, struguri, tulburel de recoltă nouă, miere, nuci.

Pentru crescătorii de animale prezintă interes expoziția-iarmaroc ”ANIMAL SHOW”, în cadrul căreia sînt prezentate cele mai bune animale de prăsilă: vite cornute mari, porcine, ovine, capre, păsări, pești și albine.

Evenimentele expoziționale vor dura pînă pe 26 octombrie.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?