Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Arestarea lui Ghelici: Este o răzbunare din partea ministrului Recean

13 oct. 2013,, 12:24   Societate
6248 4
Foto: inprofunzime.md
Activistul Fiodor Ghelici, retinut pentru 72 de ore, a declarat greva foamei in semn de protest. Acesta se afla in izolatorul Inspectoratului General de Politie si este suspectat de trafic de fiinte umane. Fiul lui Fiodor Ghelici sustine ca dosarul este fabricat, iar retinerea a avut loc dupa ce tatal sau l-a numit pe ministrul de Interne, carpa.

Andrei GHELICI, FIUL LUI FIODOR GHELICI: "Fiodor Ghelici este permanent verificat de centrul anticoruptie, şi pe neaşteptate a apărut Poliţia de Frontieră şi-l învinuieşte de trafic de persoane. Este hilar si neadevărat, este o răzbunare din partea ministrului Recean pe care tata l-a numit cîrpă."

Dorin Recean nu a fost de gasit pentru a comenta afirmatiile. Politia de Frontiera si Procuratura Generala au efectuat percheziţii în locuinţa lui Ghelici, dar si in biroul acestuia. Potrivit fiului activistului, mascatii de la Fulger au intrat cu forta in apartament, distrugand usa. In acel moment in locuinta se afla doar sotia, care ulterior ar fi ajuns la spital.

Oamenii legii au luat din biroul lui Ghelici calculatoare şi documente care ar putea servi drept probe în cadrul urmăririi penale.

Fiodor Ghelici este liderul Asociatiei "Moldova Mea" si este cunoscut pentru declaratiile sale deocheate, dar si criticile aduse autoritatilor. In 2009 el a candidat la parlamentare pe listele PLDM, partid care l-a propus pe Recean in functia de ministru de interne.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?