Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4049

Spitalul raional Taraclia va primi echipament performant

13 oct. 2013,, 10:00   Societate
3511 1
Foto : lilasenflor.ru
Premierul a vizitat spitalul raional din Taraclia, inspectînd blocurile de chirurgie și de reanimare, care au fost renovate. Pînă la 1 noiembrie, acestea urmează să fie dotate și cu echipament performant.

Clădirea spitalului se află în proces de renovare, fiind deja încheiate lucrările de termoizolare și montare a geamurilor. Totodată, au fost reparate fațada edificiului și acoperişul, iar sistemul de încălzire - reutilat.

În cadrul vizitei, directorul spitalului, Valerii Jelev, a solicitat Guvernului să intervină. Șeful Executivului a declarat că va discuta cu rectorul Universității de Medicină și Farmaceutică „Nicolae Testemițanu” pentru a rezolva situația.

Administrația spitalului a mai afirmat că are nevoie de circa 7 milioane de lei pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de asistență medicală. Premierul i-a sugerat conducerii spitalului să elaboreze proiecte pentru modernizarea instituţiei.

Șeful Cabinetului de miniștri a apreciat schimbările pozitive din cadrul instituției. Premierul a dat asigurări că, pînă la sfîrșitul anului, spitalul va primi un aparat de tip Roentgen, astfel încît oamenii să beneficieze de investigații de calitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?