Transnistria stiri: 1398
Preşedintele stiri: 4043

Recean acuză comuniștii de presare a polițiștilor

25 sep. 2013,, 15:20   Societate
2500 1
Foto: jurnal.md
Ministrul de Interne cheamă deputații comuniști să se abțină de la exercitarea oricăror presiuni asupra poliției și organelor de drept. Apelul a fost făcut astăzi, în cadrul unei briefing de presă, în contextul perchezițiilor efectuate ieri, 24 septembrie, la domiciliul activistului comunist Mihail Amerberg, transmite NOI.md.

Dorin Recean a declarat că mai mulți deputați ai PCRM au avut ca scop zădărnicirea procesului de percheziționare a locuinței activistului. „Aceste implicări ale deputaților comuniști nu sînt acceptabile. Imunitatea de deputat nu permite comiterea de ilegalități sau acoperirea infractorilor”, a precizat ministrul de interne.

În locuința lui Mihail Amerberg, suspectat că ar avea legătură cu dublul omor de la Durleşti, au fost depistate un șir de arme. „Au fost depistate gloanțe cu pătrundere adîncă, care pătrund în corp și îl fărîmițează. Folosirea acestor gloanțe este ilegală. Au mai fost găsite grenade cu proveniență dubioasă și un aruncător de grenade cu sistem de ghidaj”, a specificat Dorin Recean.

De menționat că ieri, 24 septembrie, cinci deputaţi PCRM prezenți la fața locului au afirmat că aceste percheziții sînt o răfuială politică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?