X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Dodon a comentat participarea lui Putin la alegerile prezidențiale din FR

7 dec. 2017,, 11:30   Politică
3126 4

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră că decizia șefului statului rus, Vladimir Putin, de a participa la alegerile prezidențiale din Rusia este un pas curajos și responsabil.

Pe pagina sa de pe rețelele sociale, Igor Dodon a menționat că soarta președinției în Rusia depinde de alegerea cetățenilor țării. „Dar în ce mă privește, mă bucur că Vladimir Vladimirovici și-a exprimat dorința de a-și înainta candidatura la alegeri. El este unul dintre liderii mondiali cu cea mai mare autoritate, sub conducerea căruia Rusia a obținut rezultate extraordinare. Putin i-a reîntors poporului său demnitatea națională și sentimentul de patriotism. Anume acesta este motivul pentru care liderul rus este iubit, apreciat și respectat în lumea întreagă, inclusiv în Moldova, unde Dlui are cel mai mare rating dintre toți politicienilor străini“, a subliniat șeful statului moldovenesc.

Într-un interviu acordat recent TASS, Igor Dodon a subliniat că "decizia lui Vladimir Putin de a participa la alegeri este un pas foarte curajos și responsabil, mai ales ținînd cont de presiunile fără precedent exercitate asupra lui și a Rusiei".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?