X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Codreanu: Nu Primăria stabilește prețurile pentru serviciile comunale

16 noi. 2017,, 09:31   Capitala
3888 3

Viceprimarul Ruslan Codreanu dezminte informațiile făcute de consilierii municipali ai PSRM, conform cărora Primăria urmează să ridice taxele pentru călătoriile în transportul public, taxa la apa potabilă și agentul termic, transmite IPN.

Ruslan Codreanu susține că declarațiile făcute de consilierii PSRM au scopul de a manipula opinia publică în pragul referendumului care va avea loc duminică, 19 octombrie, dar și să discrediteze activitatea Primăriei.

„Nu Primăria, ci Consiliul municipal stabilește mărimea taxelor pentru serviciile comunale. Consilierii municipali PSRM vădit manipulează chișinăuienii pentru a-și atinge propriile interese politice" a punctat viceprimarul capitalei.

Consilierii municipali din partea PSRM au declarat marți, 14 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, că Primăria pregătește majorarea prețurilor la transportul public și la serviciile comunale, iar majorările respective au fost luate în calcul la formarea bugetului pentru anul 2018.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?