Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un supermarket a scos în vînzare peşte stricat

15 noi. 2017,, 09:50   Societate
2677 0

Un supermarket din Chişinău le-a propus clienţilor săi peşte alterat. Asta susţine un bărbat, care a mers aseară să cumpere de mîncare.

Cînd s-a aşezat la masă, surpriză: peştele mirosea oribil.

"Se vede da? iată și bonul îl punem așa, uitați-vă peștele. M-am deplasat la supermarketul pe strada Pușkin 32. Toată ziua flămînd cu activitatea, cînd am ajuns acolo zic ia repejor să iau o felie de pește. Ajungînd acasă am depistat că peștele este foarte stricat și miroase strașnic", a spus bărbatul.

Indignat, bărbatul s-a întors să-şi recupereze banii.

"Ducîndu - mă acolo doamna mă prostește din ochi, spunînd că peștele nu este stricat. În schimb, vînzătoarea i-a propus bani de taxi. "85 de lei am dat, pe bon uitați-vă carp tăiat, 85 de lei da pentru ce?


- V-au întors banii?

- Nu mi-au întors banii. mi-au spus că-mi plătesc taxiul să mă duc înapoi, 35 de lei, că e tot normal", a afirmat bărbatul.

Bărbatul nu a lăsat mîinile în jos. El a scris plîngere la poliţie.

"Paralel cu aceasta am dat un telefon și la Dreptul de Consumator și probabil că este prea tîrziu nu mi-a răspuns, atunci zic să informez inspectoratul de poliție și imediat au venit acolo pe loc", a spus bărbatul.

Administraţia supermarketului riscă o amendă, dacă rezultatele analizelor vor arăta că peştele a fost într-adevăr stricat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?