Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Noutăți de la Ritlabs: The Bat! v8 atinge o nouă dimensiune în viteză și stabilitate

14 noi. 2017,, 15:51   Business
4089 0

Compania Ritlabs este mîndră să prezinte versiunea nouă a programului poștal, popular pe piața mondială „The Bat!” – v8.0, cu îmbunătățiri semnificative la capitolul vitezei de funcționare și stabilității generale.

Conform comunicatului de presă al companiei, noile modificări țin de utilizarea eficientă a procesoarelor moderne, editarea avansată a scrisorilor, și funcționarea rapidă și stabilă.

Versiunea pe 64 de biți a lui The Bat! acum folosește extensiv setul de instrucțiuni AVX-512, suportat în prezent de Intel Xeon Phi x200 (Knights Landing) lansat în 2016 și următoarele procesoare lansate in 2017: Skylake-X Core i7 (7800X, 7820X) și modelele i9, Skylake-SP (Xeon Bronze/Silver/Gold/Platinum).Versiunea pe 32 de biți a programului The Bat! funcționează acum chiar și pe calculatoarele foarte vechi cu procesoare care nu acceptă setul de instrucțiuni MMX. În acest caz se utilizează Floating Point Unit (FPU) pentru a copia date.

De asemenea, a fost adăugat suportul pentru procesoare care sunt echipate cu opțiunea „Enhanced REP MOVSB/STOSB (ERMS)”. Pe astfel de procesoare The Bat! utilizează această funcție pentru a copia sau a umple blocuri de memorie mari, iar la capitolul vitezei calculului CRC-32, atunci cînd procesorul nu posedă instrucțiunea CRC32 (implementarea hardware a algoritmului CRC-32), se folosește un nou algoritm mult mai rapid, însă cînd procesorul le implementează viteza de calcul crește și mai mult. The Bat! utilizează algoritmul CRC-32 intern în multe cazuri, astfel încât viteza generală a programului a crescut ca rezultat.

„Acum The Bat! funcționează mult mai bine și mai rapid pe procesoarele multi-core și sistemele multiprocesor, datorită modului îmbunătățit de manipulare a modului în care mai multe fire simultan accesează aceleași date din memorie. În plus, în timp ce în ralanti, The Bat! utilizează procesorul mai puțin frecvent și utilizează un număr mai mic de fire pentru a termina aceeași sarcină. Ca rezultat, The Bat! funcționează mai repede și generează un număr mai mic de pagini de defecte (o valoare a managerului de activități pentru eficiența programului). Versiunea pe 64 de biți a lui The Bat! are o amprentă de memorie mult mai mică decât versiunile anterioare ale programului”, spune Maxim Masiutin, director al companiei.


Un alt aspect ține de editarea avansată a scrisorilor. În programul au apărut îmbunătățiri în ceea ce privește accesibilitatea. Noua versiune oferă un suport mai bun pentru monitoarele cu rezoluția ultra înaltă 4K, aplicațiile pentru cititoare de ecran și panourile de afișare Braille/terminale reîmprospătabile.

În versiunea nouă s-a îmbunătățit considerabil editorul HTML. Textele bidirecționale și scripturile „exotice” să fie redate în mod natural; alinierea „stînga-dreapta” și distanța dintre caracterele personalizate pot fi aplicate în textul bidirecțional. Există, de asemenea, un nou tip de aliniere a paragrafului: „distribuire”. Paragrafele distribuite sunt similare cu paragrafele „stînga-dreapta”, însă spații sînt adăugate între toate caracterele, ci nu numai între cuvinte. Acest tip de aliniere este comun limbilor din Orient. Alinierea personalizată este disponibilă pentru ultima linie de paragrafe „stînga-dreapta” și distribuite. Au fost introduse noi opțiuni speciale pentru textul vertical din celule de tabele, care permit aplicarea automată a fonturilor verticale și comutarea ordinii coloanelor „de la dreapta la stînga” la „de la stînga la dreapta”. Există, de asemenea, îmbunătățiri vizuale care permit utilizatorilor să seteze un grad de transparență personalizat pentru fundaluri de paragrafe, tabele, celule de tabel și casete text.

“The Bat! v8 vine cu un mod mai inteligent la procesarea imaginilor. Atunci, cînd The Bat! salvează imagini, de exemplu cînd editați o scrisoare în modul HTML în care ați inserat imagini din clipboard în textul scrisorii sau ați adăugat o fotografie într-un contact din agendă - programul alege între cele două formate de fișiere - PNG și JPG, comprimîndu-le în ambele formate și selectînd acel fișier, care este mai mic”, precizează Maxim Masiutin.

De asemenea, modificările vor duce la o funcționare rapidă și stabilă. Astfel, The Bat! 8 introduce numeroase îmbunătățiri în stocarea, încărcarea și prelucrarea datelor de configurare, astfel că acum The Bat! este mai robust și evită orice pierdere sau deteriorare a datelor.

„Noua versiune este, de asemenea, mai eficientă în gestionarea fișierelor temporare și asta face The Bat! să trimită și primească un număr mare de scrisori foarte repede. În plus față de îmbunătățirile menționate mai sus, noua versiune funcționează mai bine cu codurile QR. De asemenea, gestionarea protocolului IMAP4 în The Bat! v8 este mai rapidă și mai lină”, conchide Maxim Masiutin.

Precizăm că programul moldovenesc „The Bat!” a apărut pe piața mondială în anul 1998 și este acum principalul program poștal. Între utilizatorii programului se numără posesori de computere casnici, organizații de stat, precum și bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, petrolieră și a gazelor, companii din domeniul asigurării cu programe și aparataj, un cerc larg de firme din business-ul mic și mijlociu din 191 de țări ale lumii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?