X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

O britanică s-a dus la doctor cînd a observat un detaliu bizar într-o poză (FOTO)

4 noi. 2017,, 01:30   Externe
4586 0

Lorna Nickson Brown, o femeie în vîrstă de 26 de ani din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu doi ani.

Femeia nu avea dureri sau stări de rău, ci singurul semn care ridica întrebări era o umflătură la nivelul gîtului. Tînăra, de profesie actriță, a spus că mama ei a fost cea care a observat prima umflătura, după ce și-a făcut un selfie. Dar pentru că slăbise considerabil, Lorna credea că acea umflătură este normală. Cînd a realizat că nu trece nici după cîteva luni, a mers la doctor și a aflat că are cancer tiroidian.

După ce a primit vestea, femeia a fost șocată pentru că nu avea alte simptome. Se simțea bine și nu ar fi crezut vreodată că suferă de o boală grea. „Nu credeam că așa arată cancerul. În momentul în care le spui oamenilor, fac fața aceea specifică unui om care a aflat că ai cancer. Nu mă simțeam bolnavă”, a mărturisit Lorna.

Lorna Nickson Brown a fost operată de cancer de tiroidă, la Spitalul Regina Elisabeta din Birmingham, iar acum se simte bine. Acum vrea ca toate femeile să știe care este simptomul pe care l-ar putea ignora, deși acesta indică boala gravă. Mai ales că acest tip de cancer localizat la nivelul tiroidei este întîlnit în special la femei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?