X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cașu: Pe str. 31 august vor fi defrișați mai mulți copaci decît s-a anunțat

31 oct. 2017,, 10:23   Capitala
2188 0

Pe strada 31 august din capitală, în perimetrul străzilor Bănulescu Bodoni și Pușkin, vor fi defrișați mai mulți copaci decît a fost anunțat.

Declarația a fost făcută de consilierul din partea Partidului Nostru, Iulian Cașu, înainte de începerea ședinței Consiliului Municipal Chișinău.

Acesta cere Întreprinderii Municipale "Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi". a Primăriei capitalei să prezinte fotografiile platanilor, ce vor fi defrișați pentru a fi eliberat spațiul pentru sărbătorile de Crăciun și Revelion care în acest an se mută din Piața Marii Adunări Naționale pe strada 31 august.

”Pînă la sfîrșitul zilei cei de la "Spații Verzi" să ne prezinte fotografiile platanilor care vor fi defrișați pe 31 august între Bodoni și Pușkin, pentru că chișinăuienii bat alarma că urmează a fi defrișat mai mult decît a fost anunțat”, a declarat Cașu.

Reamintim că luni, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei, Nistor Grozavu a anunțat că evenimentele, dedicate sărbătorilor de iarnă, nu se vor mai desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, ci pe strada 31 august.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?