X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un cîine ciobănesc a ajuns blocat într-o turmă de oi (FOTO)

14 oct. 2018,, 22:30   Externe
10352 0

Fotografia unui cîine ciobănesc fericit printre oi a devenit virală pe rețelele de socializare.

Oamenilor le-a plăcut atît de mult cîinele, încît ei cerut mai multe poze cu el. Apoi s-a dovedit că povestea fotografiei este foarte tristă.

Charlie Mackinnon este un fermier obișnuit din Tasmania. Dar, pe neașteptate, el a devenit faimos pe rețelele de socializare, expediind la concursul calificat drept cel mai mare dintre concursurile organizate vreodată în Australia o poză care a atîrnat pe frigiderul lui timp de trei ani.

Eroina acestei imagini nu era o oaie, ci un cîine australian Kelpie. Cîinele numit Izzy a ajuns într-o situație dificilă, fiind blocat între oi. Izzy avea o privire ciudată, de parcă i-ar spune stăpînului: „Privește, sînt blocat, nu-i așa, că-i amuzant?"


În momentul realizării imaginii Izzy nu a avut de suferit, fiind scos dintre oi destul de repede. Fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare: doar pe twitter.com aceasta a fost împărtășită de sute de utilizatori și în trei zile a acumulat 27 mii de like-uri, scrie publicația Daily Mail.

Charlie a fost foarte surprins cînd a aflat că imaginea veche de trei ani le-a plăcut atît de mult internauților. Și chiar și-a creat un cont pe rețelele de socializare pentru a recunoaște cu mîndrie că este autorul pozei virale. „Imaginea cu cîinele meu Izzy, pe care am trimis-o la concursul de fotografii, a adunat peste 450 de mii de like-uri și a devenit virală. Așa că m-am înregistrat pe twitter.com pentru a spune că am făcut-o chiar eu”, a recunoscut autorul fotografiei.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?