Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fratele criminalului din Las Vegas se declară ”complet stupefiat”

2 oct. 2017,, 19:30   Externe
3818 0

Fratele criminalului din Las Vegas a povestit în presa din SUA că este ”complet stupefiat” de gestul rudei sale. Eric Paddock a spus că nu poate să înţeleagă ce s-a întîmplat.

Starul country Jason Aldean concerta la sfîrşitul Festivalului Route 91 Harvest, în momentul în care atacatorul a deschis focul dinăuntrul hotelului cazinou Mandalay Bay.

Pe de altă parte, Departamentul pentru Securitate Internă a anunţat că nu exista ”vreo ameninţare specifică credibilă” la adresa publicului în alte părţi ale Statelor Unite, în urma atacului armat în masă de la Las Vegas soldat cu cel puţin 50 de morţi. Atacatorul, identificat de poliţie drept Stephen Paddock a murit la faţa locului.

Poliţia a anunţat că Paddock a deschis focul de la etajul al 32-lea al unui hotel cazinou situat pe Las Vegas Strip, asupra spectatorilor unui festival de muzică country. Acesta este cel mai sîngeros atac armat în masă comis în istoria modernă a Statelor Unite.

La Washington, un purtător de cuvînt al Departamentului pentru Securotate Internă, David Lapan, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter, că departamentul nu deţine ”vreo informaţie care să arate vreo ameninţare specifică credibilă implicând alte locuri în ţară”.


Pe de altă parte, poliţişti puternic înarmaţi percheziţionau casa situată într-o comunitate de pensionari, în statul Nevada, a bărbatului suspectat că a ucis cel puţin 50 de oameni după ce a deschis focul la festivalul country la Las Vegas.

Şeful Poliţiei din Mesquite, Troy Tanner, a anunţat că forţele de ordine au înconjurat şl au intrat în casa pentru o singură familie în care locuiau Stephen Paddock şi Marilou Danley, în vîrstă de 62 de ani.

Potrivit acestuia, Danley nu era acasă, iar poliţia ”nu a văzut nicio mişcare” înăuntru înainte să obţină un mandat de percheziţionare a casei cu un singur nivel şi trei dormitoare din cadrul comunităţii de pensionari Sun City Mesquite, situată la aproximativ 125 de kilometri nord de Las Vegas.

Detectivi de la Las Vegas şi North Las Vegas se aflau la faţa locului, în comunitatea din staţiunea Mesquite, situată în apropierea frontierei cu statul Arizona, a precizat Tanner.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?