Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

O moldoveancă relatează cu groază despre atentatul din Las Vegas

2 oct. 2017,, 12:30   Externe
6639 0

O serie de împuşcături au fost raportate în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul în apropierea zonei unde se desfăşura un festival de muzică country.

O moldoveancă locuiește de cîțiva ani în Las Vegas. Aceasta se află în apropiere zona unde a avut loc atacul terorist.

Femeia din Republica Moldova ne-a oferit mai multe detalii despre starea generală din oraș la acest moment. „Sînt la doar 2-3 km de toata nebunia aceasta. Orașul este plin cu polițiști. De doi ani de cînd locuiesc în acest oraș, nici nu am știut că avem atît de multă poliție. Acum mă aflu pe strada centrală, pe care localnicii o numesc „Strip street” și este închisă. Totul s-a început la un concert la Mandalay Bay Casino”, a declarat Alisa pentru Agora.

„În zona unde au avut loc împușcăturile nu mai circulă taxi-uri. Companiile de taxi ne recomandă să mergem acasă: „Go home and be safe”. Acum mi-e frică să ies și se zvonește că dacă iese teroristul din mulțime o să caute refugiu la oameni. Am închis tot și ascult din casă cum se aud elicopterele, mașinile de poliție și ambulanță”, a subliniat femeia din Republica Moldova.

Potrivit sursei, peste 200 de mașini de poliție patrulează străzile și zona unde a avut loc atacul. „Am auzit împușcăturile, au fost vreo 2 minute ca din armă grea. Jurnaliștii de la noi spun că nu au găsit teroristul”, a conchis Alisa.


Olga este o altă moldoveancă care locuiește cu familia ei în Las Vegas. Aceasta a declarat pentru Agora că: „Este foarte multă poliție - acolo și nu doar. Au scos pe străzi și oameni din armată. Toți sînt panicați. Mîine nu vom duce nici copiii la școală. Ne este frică”, a precizat femeia.

Aici poți să vezi cei care s-au „marcat” ca fiind în siguranță după atacul de astăzi de la Las Vegas: I am safe.

Precăzăm că, purtătorul de cuvînt al unui spital din zonă a declarat pentru presa americană că cel puţin 20 de oameni au fost răniţi în urma împuşcăturilor.

Zeci de persoane au fost filmate părăsind clădirea în fugă. Hotelul Mandalay Bay a fost evacuat. Poliţia a transmis tuturor să evite zona în cauză. Un ofiţer de poliţie ar fi fost împuşcat, iar serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?