X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Saakașvili: Nu am niciun conflict cu Poroșenko

19 sep. 2017,, 21:00   Externe
2436 0

Fostul președinte georgian și ex-guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, împreuna cu suporterii sai, a ajuns în fața Administrației Prezidențiale a Ucrainei, unde cere să-i fie înmânate documentele care dovedesc retragerea cetateniei ucrainene.

„Nu am niciun document cu care sa depun plîngere la tribunal. Ei au semnat un decret (de retragere a cetațeniei – n.r.) pe care nu mi l-au dat, și nu am niciun document cu care aș putea merge la tribunal“, – a declarat Saakașvili reporterilor.

În special, Saakașvili cere sa-i fie înmînate certificatul Serviciului de Migrație, o copie a decretului privind pierderea cetățeniei, o copie a stenogramei sedintei Comisiei pentru Probleme de Cetățenie, precum și toate scrisorile aferente. El a menționat că avocații săi vor merge la Porosenko cu aceste cereri. „Nu am niciun conflict cu Poroșenko. El are un conflict cu mine. Îi doresc succes în America, eu am fost deja acolo …“, – a spus Saakașvili.

Fostul guvernatoru ucrainena sustine ca se va stabil permanent in regiunea Cerkas din Ucraina. „Astăzi plec de la Kiev, plec spre Cerkas, ​​de unde voi călători prin Ucraina”, a spus el.


Anterior, Saakașvili a mai declarat că nu are niciun conflict cu Poroșenko. „Nu am niciun conflict personal cu Poroșenko. Nu îl respect pe Groisman (Volodimir – n.r.), dar nu am niciun conflict personal cu el. Prin mine el a devenit prim-ministru. Am făcut totul pentru a-l elimina pe Iațeniuk […] Nu am niciun conflict cu Luțenko (procurorul general al Ucrainei – n.r.), și nici cu Avakov (ministru de interne), el este prea mic pentru mine”, a spus Saakașvili.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?