Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

AOAM a prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru granturi

19 sep. 2017,, 15:10   Societate
2614 0

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) a prelungit pînă la 15 octombrie termenul depunerii dosarelor pentru granturi în scopul susţinerii tinerilor întreprinzători.

După cum a comunicat managerul proiectului, Marianne Le Nile, aceasta este a treia etapă a granturilor acordate tinerilor care doresc să creeze noi locuri de muncă. Bugetul acestei etape însumează 500 de mii de lei. Vor fi acordate 10 granturi de cîte 50 de mii de lei fiecare.

Printre obiectivele principale ale programului sînt crearea noilor locuri de muncă; orientarea spre exporturi; substituirea importurilor; aplicarea tehnologiilor moderne şi inovaţiilor.

Solicitanţii trebuie să fie cetăţeni ai Moldovei. Sînt acceptate cereri şi din partea migranţilor în vîrstă de la 18 pînă la 40 de ani, care intenţionează să-şi lanseze sau să-şi dezvolte întreprinderea, spre exemplu, individuală; în agricultură; cooperativă de producţie sau de afaceri.

Fundaţia pentru susţinerea tinerilor întreprinzători a fost instituită de fondatorul şi preşedintele Asociaţiei, Vlad Plahotniuc.


Etapa a doua a granturilor s-a desfăşurat în 2016 în mod special pentru moldovenii care muncesc peste hotare şi doresc să revină în ţară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?