Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Iarmaroc şcolar fără cumpărători

22 aug. 2017,, 15:31   Societate
2977 0

La singurul iarmaroc şcolar deschis astăzi într-un sector al capitalei - bătea vîntul printre tarabe, din lipsă de cumpărători.

Şi asta în condiţiile în care preturile au anunţat deschiderea a 4 iarmaroace, chiar începînd cu ziua de luni. Vînzătorii au expus o gamă variată de articole şi mărfuri pentru şcoală, însă părinţii se declară revoltaţi de preţurile piperate, relatează Mesager.

La iarmarocul din sectorul Centru din capitală erau mai mulţi vînzători decît cumpărători. Comercianţii spun că preţurile sînt accesibile, la fel ca și anul trecut, iar oferta foarte variată. Cel mai mult se vînd caietele, pixurile și acuarela.

Părinţii însă îi contrazic însă pe vînzători şi spun că ajunul noului an de studii este o adevărată provocare pentru buzunarele lor şi aşa şubrede.

„Am cheltuit în jur la 3 mii şi cred că nu e tot”. „Pentru rechizite undeva vreo 800 de lei. Preţurile sînt mari însă rechizitele sînt o necesitate pentru şcolari şi nu avem altă ieşire din situaţie”, susțin părinții.

Iarmaroacele şcolare vor fi deschise începînd de astăzi şi pînă pe 10 septembrie, potrivit deciziei anunțate de responsabilii de la Primăria capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?