Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Nereguli grave depistate la două magazine din capitală (VIDEO)

17 aug. 2017,, 13:50   Capitala
3561 0

Produse alimentare cu termeni expiraţi şi băuturi contrafăcute depistate la două magazine din Capitală, notează NOI.md.

Au fost găsite cantităţi impunătoare de băuturi alcoolice contrafăcute, fiind expuse la vânzare în lipsa tuturor actelor obligatorii, prevăzute de lege, iar unele produse alimentare depistate la vitrine aveau termenii de valabilitate expiraţi. Totodată, administraţiile întreprinderilor n-au putut explica surplusul de mijloace financiare necontabilizate, fiind depistate de poliţişti în aparatele de casă şi control, precum şi păstrarea unor înscrisuri de ciornă. Iar în dulapul unui magazin a fost depistat un pistol, care ar aparţine proprietarului, păstrat ilegal.

În acest context, probele depistate au fost specificate în procesele verbale de constatare a contravenţiilor, pentru ulterioara prezentare în instanţa de judecată, fiind depozitate conform procedurii.

Conform legislaţiei în vigoare, factorii de decizie ai întreprinderilor riscă amenzi în mărime de până la 15 000 lei, iar instituţiile competente în domeniul prestării serviciilor de alimentaţie publică urmează să se expună, după ce vor fi sesizate de către poliţişti.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?