Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Luptătorii moldoveni de muay-thai la Campionatul Mondial de la Bangkok

15 aug. 2017,, 18:21   Sport
2673 0

Luptătorii moldoveni de muay-thai au cucerit 5 medalii la Campionatul Mondial de la Bangkok, rezervat juniorilor.

Igor Duca şi Liviu Titică au cîştigat aurul în categoriile lor de greutate. Competiţia din Thailanda a adunat 768 de sportivi.

"În cariera mea este un rezultat foarte bun. A, muncit foarte mult pentru acest rezultat. Sper să nu fie ultimul", a spus luptătorul muay-thai, Liviu Titică.

"Mi-a fost destul de greu, m-am pregătit mult pentru această competiţie. Această medalie are o semnificaţie mare pentru mine. Chiar nu-mi vine să cred că am cucerit-o", a spus luptătorul muay-thai, Igor Duca.

"sînt primii moldoveni care au învins pe thailandezi la muay thai. Este un lucru istoric pe care noi deocamdată nu înţelegem", a spus antrenorul, Andrei Grosu.


Marius Covali, Gheorghe Pleşca şi David Chiperi au luat medaliile de argint. Ultimul a devenit deţinătorul premiului acordat pentru lupte spectaculoase, "Rising Star".

"Cred că am primit acest trofeu, deoarece am vrut să devin campion. Organizatorii au observat asta şi m-au apreciat", a spus luptătorul muay-thai, David Chiperi.

"sînt foarte plăcut surprins de faptul că din şase băieţi plecaţi cinci s-au întors cu medalie. Două medalii de aur - sînt peste aşteptările mele", a spus preşedintele FM de Muay-Thai, Artur Grosu.

În clasamentul pe echipe Moldova s-a clasat pe locul 7. În urmă evoluţiei la Mondialul din Thailanda sportivii au fost premiaţi de Asociaţia FEA ce organizează turnee de K-1 şi MMA, dar şi promovează pe luptători.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?