Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Mother’s Day Chișinău 2017 ©

18 iul. 2017,, 10:05   Societate
2509 0

Sâmbătă, data de 15 Iulie la mijlocul verii s-a desfășurat cel mai minunat eveniment dedicat genului feminim, îndeosebi mamelor, fiind la a 3-a ediție a organizării acestuia și desfășurîndu-se în Centrul Comercial Jumbo.

Organizatori ai evenimentului Mother’s Day Chișinău 2017, fiind, Centrul de reabilitare KINETO PLUS și agenția de publicitate PROMOTION GROUP. La acest eveniment, mamele au avut ocazia de a participa nu doar la cele 7 concursuri oferite de organizatori, dar și să se distreze și relaxeze.

Gazda evenimentului, Centrul Comercial Jumbo a invitat pentru copii ,,Transformerii’’ pentru a încinge atmosfera și a dansa împreună cu ei, a face poze și a-i cunoaște, aceștea au stat o oră în prezența tuturor participanților și oaspeților evenimentului. În programă, prezentatoarea Surdu Irina, a dăruit și încintat publicul cu o piesa ,, Sway’’, deasemenea Dani.Kristine-cel mai Fashion producător autohton de hăinuțe pentru copii, a venit cu o prezentare de modă pentru cei mici; baieții ,,Roleri’’; ,,Gimnastica Estetică în Grup’’ sub conducerea președintelui federației- Oxana Mihaliciuc; mica steluță și cea mai talentată- Anastasia Barbă ne-a încîntat cu 3 piese; Dance School sub conducerea Irinei Pavlovskaya; frumoșii participanți Balan Dan și Grabovscaia Arina au venit cu un dans exclusiv. Academia pentru copii Smart Start, au fost cei care au distrat copiii și au făcut sărbătoarea să fie una din cea mai deosebită, totodată s-a desfășurat degustarea dulciurilor turcești Pașa.

Tuturor copiilor participanți la evenimentul Mother’s Day Chișinău 2017 au primit în dar, cadouri de la partenerii -,,Nefis’’ și dulciuri turcești de la ,,Pașa’’.

Cîstigătoarele concursurilor evenimentului, au primit nenumărate premii: Un voucher la 10 ore de limbă engleză și 2 ore la o diagnosticare personală corporală de la Compania Succes; Un vocher de la centrul de frumusețe și sănătate ,,Physioline’’; Cartela în valoare de 100 litri de apă filtrată și purificată Aqua Meldava’’; Un cocktail gratuit de la Discoteca & Karaoke Republik; Premii de la Zolușca; Un certificat pentru o lună la gimnastica chinească de la compania Taichi.md ; Cadou de la MultiSport; Dulciuri turcești de la Pașa; Set de cosmetică pentru femei de la Faberlik; voucher la 3 ore de masaj de la organizatorul evenimentului, Rodion Uzun, directorul Centrului de reabilitare Kineto Plus.

Directorul agenției de publicitate Promotion Group, Sidorenco Pavel, susține cu certitudine că acest eveniment se v-a desfășura anual, deoarece participarea mamelor, buna dispoziție și fericirea pe chipurile mamelor sunt defapt inspirația evenimentului.

Suntem deja la al 30-lea eveniment al agenției de publicitate Promotion Group, în CV-ul cărora s-au desfășurat evenimente familiale, sportive, conferințe educative și medicale. Toate aceste evenimente sunt sociale, gratuite și se desfășoară datorită binevoinței și susținerii partenerilor.

Pozele le găsiți pe pagina oficială Promotion Group de facebook.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?