Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Consilierul municipal din partea PL, Oleg Cernei, îl acuză pe primarul general de ”cumătrism”

30 mai. 2013,, 14:51   Societate
3062 0
Foto: jurnal.md
Consilierul municipal din partea Partidului Liberal, Oleg Cernei l-a acuzat pe edilul capitalei de ”cumătrism”. S-a întîmplat în timpul şedinţei de joi a Consiliului Municipal Chişinău.

Potrivit Agenţiei "Infotag", el a spus că "în timpul campaniei electorale, partidul promitea să promoveze în funcţii persoane competente, specialişti adevăraţi într-un domeniu sau altul, însă în realitate se întîmplă invers".

Consilierul s-a întrebat "de ce în timpul campaniei electorale nu s-a spus clar că în funcţii vor fi promovate rudele, iar criteriul de desemnare va fi unul politic? Cine a discutat demisia şefului Direcţiei transport, Adrian Boldurescu? De ce şi din vina cui el a fost demis pe ascuns? Cum poţi desemna în funcţii rude, prieteni care nu corespund criteriilor şi nu dispun de studii într-un domeniu sau altul?".

Consilierul din partea PCRM, Victor Gurău, a menţionat că "demisia lui Boldurescu a fost abordată în luna noiembrie 2012, de aceea nu este cazul să se spună că el a fost demis în taină".

De menționat că Boldurescu a depus cererea de demisie pe data de 8 mai. În locul lui a fost desemnat fostul coleg de clasă al primarului Chirtoacă, Igor Gambriţchi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?