X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

O fată a fost trasă de un leu de mare în apă (VIDEO)

23 mai. 2017,, 04:00   Externe
10416 1

O fată a fost trasă de un leu de mare în apă, chiar sub ochii părinților ei. Familia a avut noroc cu reacția rapidă a unui bărbat care s-a aruncat imediat în apă și a salvat-o pe fată înainte de a fi rănită, scrie The Guardian.

Incidentul s-a petrecut în portul Steveston Fisherman’s Wharf din British Columbia, Canada. Fata s-a așezat pe margeinea unui pod. Leul de mare care se plimba prin zonă și mînca firmiturile aruncate de turiști a ieșit din capă, a prins-o pe fată de haine și a tras-o în apă.




Din fericire, un alt turist care se afla pe pod a sărit imediat în apă și a scos-o pe fată, după care a ieșit și el imediat. Niciunul nu a fost rănit.

Imaginile surprinse de un turist au devenit virale pe internet, iar profesorul Andrew Trites, directorul departamentului de cercetare a mamiferelor de la Universitatea din British Columbia, a explicat că ceea ce s-a întîmplat acolo nu a fost vina leului de mare.

„Prima mea reacția cînd am văzut imaginile a fost cît de proști pot fi unii oameni să nu trateze animalele sălbatice cu respect. Era un leu de mare mascul. Sînt animale imense, nu sînt animale de circ. Nu sînt obișnuiți cu oamenii. Fata era cu spatele la leu și se pare că animalul i-a văzut rochia, a crezut că a mîncare și de aceea a tras-o în apă. Dar, desigur că nu era mîncare. Trebuie să păstrezi distanța în astfel de situații”, a explicat cercetătorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?