X 
Transnistria stiri: 1398
Preşedintele stiri: 4043

Copilul dispărut pe 9 mai nu a fost încă găsit

11 mai. 2017,, 10:02   Societate
1902 0

Copilul de doi ani din localitatea Bobulești, raionul Florești, dispărut pe 9 mai, nu a fost încă găsit. Oamenii legii, împreună cu sătenii, au verificat locuințele părăsite, fîntînele și alte locuri dosite, dar fără rezultat.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, Dina Fomin, a declarat pentru IPN că inspectorii de patrulare au verificat fiecare mașină care a intrat și a ieșit din localitate. Polițiștii în continuare sînt prezenți în localitate.

Ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu, a declarat că scafandrii au căutat șase kilometri în ambele direcții ale rîului Răut, în zona unde copilul a fost văzut ultima oară, însă nu au depistat nimic.

Copilul de doi ani a dispărut pe 9 mai, oamenii legii fiind alertați în jurul orei 16.00. Micuțul a mers la plimbare împreună cu un alt copil din mahala. Aceștia au fost văzuți de o vecină, care a și observat într-un moment dat că a rămas doar unul dintre copii. Mama băiatului dispărut spune că l-a lăsat fără supraveghere pentru foarte puțin timp. Familia locuiește în nemijlocita apropiere de rîu.

Persoanele care cunosc informații despre locul aflării copilului sau detalii în acest caz, sînt rugate să apeleze de urgență serviciile 901 sau 902
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?