X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ford Mustang a devenit un bestseller mondial printre mașinile sport

8 mai. 2017,, 13:00   Ştiri Auto
1928 0
Pe parcursul ultimilor 50 de ani, în SUA Ford Mustang a rămas un bestseller printre mașinile sport, iar acum devine tot mai popular în Europa , iată de ce acest automobil a devenit cea mai populară mașină sport din lume. Ne-o demonstrează analiza datelor IHS Markit privind înregistrarea noilor mijloace de transport pe segmentul mașinilor sport.

Conform datelor noi IHS Markit privind înregistrarea mijloacelor de transport în 2016 г. Au fost comercializate 150 000 automobile Mustang, fapt care i-a permis să obțină titlul de bestseller printre mașinile sport. Vânzările globale au crescut cu 6% comparativ cu a. 2015. Grație creșterii piețelor neamericane cu 101% - dincolo de SUA au fost comercializate 45 000 unități Mustang.

În primul an complet de vânzări în Europa, cumpărătorii din diferite țări au comandat 15 335 automobile Mustang.* Ford Mustang a devenit bestseller printre mașinile sport pe așa piețe europene, ca Franța, Suedia, Polonia, Cehia, Ungaria, România, Finlanda, Grecia.


«De la Cercul Polar de Nord la Marea Mediterană - Ford Mustang este în fruntea ratingurilor de vânzări a mașinilor sport în toată Europa, - a spus Roelant de Waard, vicepreședinte marketing, vânzări și deservire al companiei Ford of Europe. – Cumpărătorii europeni continuă să joace un rol important în succesul mondial Mustang. Popularitatea mașinii sport printre șoferii de vârste și nivel de experiență diferite nu trece - în porimele trei luni, 2017 am comercializat în această regiune 3600 mașini Mustang».

Accederea Ford Mustang pe piedestalul de bestseller mondial în 2016 s-a datorat în mare parte dezvoltării globale continue, creșterii vânzărilor în Germania și China. Încă o cauză – prezentarea automobilului pe piețele mici, d.e. Noua Caledonie, Gibraltar, Bonaire.


În China Ford Mustang a fost lansat în a.2015, și de atunci este bestsellerul mașinilor sport pe cea mai mare piață din lume. Conform IHS Markit înregistrările mărcii Mustang în 2016 au sporit cu 74% comparativ cu 2015.

Cu peste 8,4 milioane «like», Mustang este automobilul preferat pe Facebook. Acum este accesibil în 140 țări de pe toate continentele, cu excepția Antarcticii. În Europa, Ford Mustang poate fi procurat cu motorul de 5litri V8 și 421 c.p. sau de 2,3 l EcoBoost de 317 c.p. și cutie mecanică sau automată în 6 trepte.
Recent Ford a lansat în Europa două versiuni speciale noi ale modelelor Ford Mustang cu design elegant unic și caracteristici exclusive.



Modelul Ford Mustang Black Shadow este oferit cu motor de 5 litri V8, cutie mecanică sau automată în 6 trepte și patru variante de culoare a caroseriei - Platinum White (alb), Triple Yellow (galben), Race Red (roșu) și Grabber Blue (albastru). Designul unic prevede emblema neagră cu imaginea unui ponei pe grilajul GT, cu jante exclusive de 19inch din aliaj și spițe în formă de Y , dungi negre neclare de-a lungul proeminențelor de pe capotă și părțile laterale ale caroseriei în partea de jos a pasajelor roților, și insigne negre «5 0 litri» pe aripile din față.



Modelul Ford Mustang Blue întruchipează spiritul automobilelor clasice Mustang, în nuanțe atrăgătoare Grabber. Caroseria modelului este de un albastru Grabber Blue cu dungi negre neclare, care traversează centrul capotei și a acoperișului, jantele de 19 inch negre. Variante de motorizare - cel de 5litri V8 și cel de 2,3 litri EcoBoost și cutie mecanică sau automată în 6 trepte.

* Cele 20 de piețe europene : Austria, Belgia, Marea Britanie, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, România, Suedia și Elveția.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?