Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Accident GRAV în Ucraina: Un funcționar moldovean a lovit MORTAL un copil (FOTO)

1 mai. 2017,, 11:31   Societate
4084 0

Membrul Consiliului de Administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, Victor Captari, a fost implicat într-un accident rutier duminică, 30 aprilie, în urma căruia a decedat un adolescent în vîrstă de 14 ani. Impactul a avut loc în localitatea Costiceni din Noua Suliță, Ucraina, transmite Rusdialog.ru.



Potrivit poliției locale, adolescentul a fost lovit în timp ce se deplasa cu bicicleta. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă a decedat din cauza traumelor.

Totodată, funcționarul moldovean, care se afla la volanul unei mașini de model Toyota, împreună cu pasagerii, a fugit de la fața locului, ascunzîndu-se la Chișinău, scrie sursa citată.

Actualmente, oamenii legii investighează cazul întru identificarea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul.

Realitatea.md amintește că, anterior, Victor Captari a fost recunoscut în calitate de bănuit în cadrul investigaţiei extinse privind fraudele de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank.

Acesta a fost consilier în probleme politice, pe vremea cînd liderul PL, Mihai Ghimpu, deținea funcția de președinte interimar al Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?