X 
Transnistria stiri: 1398
Preşedintele stiri: 4044

Godea: avem o gașcă de politicieni lipsiți de coloană vertebrală

11 mai. 2013,, 13:03   Politică
5162 6
Foto: noi.md
Liderul Partidului Acțiunea Democratică, Mihai Godea, consideră că sigura cale care va duce la finalizarea “circului politic din Republica Moldova”, sînt alegerile anticipate. În cadrul unei conferințe de presă, Mihai Godea a explicat că “din cauza legilor promulgate de șeful statului, a concertului organizat de Rusia în PMAN, a votului PCRM și PLDM, pretinsa guvernare a capitulat ruşinos în fața Rusiei, iar vectorul european este în pericol”.

„Am luat act cu stupoare de decizia președintelui privind promulgarea legilor, votate de către noua majoritate parlamentară formată din PLDM și PCRM. Am sperat că domnia sa va pune capăt crizei politice. Ori prin ultimile decizii se face părtaș la distrugirea ultimelor șanse de reconciliere cu liderii europeni, si ultimele șanse de a mai prinde trenul european pentru această guvernare”, a spus Godea.

Reieşind din toate aceste acţiuni ale politicienilor, Mihai Godea declară că poporul va fi cel care îşi va decide soarta de viitor.

“Avem o gașcă de politicieni lipsiți de coloană vertebrală și de bun simț, iar în acest caz singura cale sînt alegerile anticipate. Mulți se tem de alegeri, dar care este diferența, dacă avem în prezent o majoritate parlamentară subordonată lui Putin, antieuropeană, care deține 68 de mandate? Ce vector european mai poate fi salavat?’, a spus Godea.

Șeful statului, Nicolae Timofti, a promulgat mai multe legi, votate în ziua de 3 mai cu votul PCRM și PLDM. Unii experţi consideră însă că legile sînt anticonstituționale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?