X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Tot mai mulți vecini de-ai lui Poroșenko își vind casele

26 apr. 2017,, 22:00   Externe
3336 1

Agenții imobiliari din Ucraina se confruntă cu un val de anunțuri de vînzare a bunurilor imobiliare în satul prezidențial Kozin de lîngă Kiev, unde este situată casa actualului președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko.

Potrivit experților pieței imobiliare ai portalului ucrainean „Vesti”, principalul motiv pentru care fug vecinii lui Poroșenko sînt prețurile exorbitante la serviciile comunale. Spre exemplu, o casa cu suprafața de 300 de metri pătrați a unei locuitoare a satului necesită lunar cheltuieli de circa 1,5 mii de dolari.

În ciuda numărului mare de anunțuri și a dorinței vînzătorilor de a negocia și scădea prețurile cu 40 la sută din valoarea lor inițială, agenții imobiliari menționează că doritori de a procura un imobil în satul prezidențial practic nu sînt, ceea ce diferă foarte mult chiar de situația înregistrată în anul precedent.

În plus, dorința de a cumpăra o casă lîngă președintele Ucrainei este descurajată și de regulile speciale de trai. De exemplu, cel care se va apropia de casa lui Poroșenko ar putea ajunge închis în secția de poliție timp de trei zile sau interogat de Paza de Stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?