X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un miliardar a promis 180 milioane de dolari mirelui fiicei sale (FOTO)

22 apr. 2017,, 02:30   Externe
7396 0

Miliardarul Cecil Chao din Hong Kong are grijă de toţi membrii familiei sale şi le doreşte fericire.

El visează să dădăcească nepoţi şi să crească moştenitori. Totuşi, fiica lui Jidji, în vîrstă de 37 de ani, nu se grăbeşte să se căsătorească!



Cu cinci ani în urmă Cecil pentru prima oară a făcut o încercare disperată de a atrage potențialii pețitori. El a promis 60 milioane de dolari acelui bărbat, care va reuşi s-o îndrăgostească de Jidji şi s-o facă să se mărite cu dînsul!



Cu toată această zestre generoasă, nu s-au găsit doritori de a deveni gineri ai miliardului… Atunci, Cecil Chao a instituit un premiu şi a promis să-i plătească mirelui fiicei 180 000 000 de dolari!



De fapt, şi această propunere nu a fost solicitată. Jidji i-a respins în mod decis pe toţi cavalerii. Este vorba că ei îi plac femeile, nu bărbaţii.


Mai mult decît atît, fiica lui şi-a întîlnit deja a doua jumătate. Ea este prietena lui Jidji, Shon Iv. “La fel ca şi fiica ta, aş vrea foarte mult să te fac fericit! Spre regret, impresiile tale despre mine nu corespund cu realitatea”, a explicat femeia poziţia sa tatălui.


Tatălui îi rămîne doar să se consoleze cu faptul că aleasa fiicei lui la exterior seamănă foarte mult cu un bărbat. Da, omul cu ochelari şi papion este anume Shov Iv!


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?