Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Kylie Minogue ar avea o relație cu Prințul Andrew

20 apr. 2017,, 02:00   Showbiz
2397 0

Kylie Minogue ar avea o relație cu Prințul Andrew, al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a, potrivit unei publicații australiene.

Cîntăreața în vîrstă de 48 de ani s-ar întâlni cu Prințul Andrew de cîteva săptămîni, încercînd să țină relația lor cît mai ascunsă de ochii lumii. Cei doi s-ar fi apropiat, după ce Kylie Minogue s-a despărțit de logodnicul ei, în luna februarie.

Atunci, frumasa artistă l-a dat afară din casa ei din Londra pe Joshua Sasse (29 de ani) și a rupt logodna, după ce el ar fi devenit tot mai intim cu o colegă de platou, actrița spaniolă, Marta Milans (34 de ani), alături de care a filmat pentru serialul „No Tomorrow”.

În urma acestei despărțiri, cîntăreața ar fi fost consilată de Prințul Andrew, în vîrstă de 57 de ani. “În acest moment, sînt nedespărțiți”, ar fi spus o sursă apropiată de membrul casei regale britanice.

Reprezentanții lui Kylie Minogue sau ai Prințului Andrew nu au comentat încă zvonurile privind relația dintre cei doi. La începutul lunii aprilie, Kylie Minogue a fost premiată de prințul Philip, devenind ambasador cultural al Marii Britanii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?