Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Naomi Campbell a rupt relația cu miliardarul rus Vladislav Doronin

1 mai. 2013,, 23:02   Showbiz
5367 0
Foto: akado.ru
Naomi Campbell şi iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, cu care celebrul top-model britanic are o relaţie de cinci ani, au decis să se despartă, afirmă tabloidul american New York Post.

Despărțirea celor doi ar fi doar "temporară", dacă este să dăm crezare unor surse. Un lucru este, totuși cert: milionarul Vladislav Doronin a fost fotografiat recent în compania unei blonde într-un bar din New York. a declarat o sursă pentru.

În ciuda despărţirii lor, presa internaţională afirmă că Naomi Campbell îl va invita pe Vladislav Doronin (în vîrstă de 50 de ani), la petrecerea pe care o va organiza pentru a-şi sărbători împlinirea vîrstei de 43 de ani, pe 22 mai, la Ibiza.

Naomi Campbell şi Vladislav Doronin, care deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro şi este supranumit "Donald Trump al Moscovei", s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2008. Celebrul top-model britanic, care nu a fost niciodată căsătorită, a avut de-a lungul anilor relaţii cu o serie de bărbaţi celebri, precum pugilistul Mike Tyson, actorul Robert De Niro, basistul trupei U2 Adam Clayton, dansatorul Joaquín Cortés şi magnatul italian din Formula 1 Flavio Briatore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?