X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ghimpu reacționează la plecarea celor doi deputați PL

6 apr. 2017,, 11:47   Politică
5481 13

„Folos mare din cei doi deputați plecați nu am avut”. Astfel a comentat liderul PL, Mihai Ghimpu, plecarea din fracțiune a deputaților Vladimir Cernat și Artur Gutium, notează NOI.md.

În opinia liberalului, „este clar că acest pas a fost făcut la îndemnul cuiva”, iar timpul va arăta cine stă în spatele deciziei.

„Folos mare nu am avut din partea lor, dar sigur că e un exemplu prost pentru cetățeni. Ei spun că e lipsă de democrație în partid, dar întrebații pe ei, știu ce este asta democrație și reforme? I-ați auzit vreodată să vorbească la ședințe în plenare ale Parlamentului. Cît de activi au fost ei? Bine, la partid nu le-am dat voie, dar la Parlament? Astea sînt vorbe goale. Este ceva ascuns aici, este clar că ei au făcut acest pas la propunerea cuiva, timpul o să arate a cui. Sînt mai multe variante și o să vedem”, a spus Ghimpu.

Menționăm că ieri deputații PL Artur Gutium și Valdimir Cernat au anunțat că părăsesc fracțiunea, argumentînd că nu există democrație internă în partid, iar orice tentative de dialog în acest sens cu liderul PL au eșuat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?