X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Angajații unei firme de salubrizare au căutat în gunoi un inel de logodnă pierdut

29 mar. 2017,, 01:30   Externe
1790 0

O femeie din New York este extrem de recunoscătoare angajaților unei firme de salubrizare.

Aceștia au ajutat-o să își recupereze inelul de logodnă, care din neatenție a ajuns la gunoi. Oamenii au reușit să găsească inelul în doar jumătate de oră, după ce l-au căutat printr-o grămadă de gunoi.

Shannon Lombardo și-a dat inelele jos pentru a le curăța, iar printre acestea se număra și inelul ei de logodnă. Într-un moment de neatenție, femeia a aruncat bijuteriile la gunoi.

“Tocmai le curățasem și le aveam într-un prosop de hârtie. Cred că am fost distrasă de copii… este greu de explicat… cred că le-am aruncat”, a declarat femeia pentru ABC.

Femeia a sunat apoi la cei care se ocupă de strîngerea gunoiului, în speranța unei minuni. Oamenii i-au înțeles imediat problema și au început să caute în grămada de gunoi.

Ei au avut și puțin noroc, căci au găsit un pachet pe care era adresa femeii, iar așa și-au dat seama că acela este gunoiul ei. Apoi au început să caute mai atent, iar în doar jumătate de oră au găsit inelul de logodnă al femeii.

„Cînd am văzut ce fericită era… Am spus că este un moment bun pentru reînnoirea jurămintelor”, a spus Sekou Callender, un angajat al firmei de salubrizare din New York.

Anual, la New York sînt strînse peste 14 milioane de tone de gunoi, însă angajații sînt antrenați să găsească obiecte de mici dimensiuni în cazul unei probleme, notează sursa citată. De aceea, ei au reușit destul de repede să-i dea o veste bună lui Shannon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?