Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Facebook Messenger primeşte reacţii în chat şi taguri către prieteni

28 mar. 2017,, 01:30   Ştiinţă şi IT
2230 0

Facebook a lansat încă un update pentru unul dintre serviciile sale cele mai populare: Messenger.

Aplicaţia de chat pentru mobile beneficiază acum de cîteva noi capabilităţi în cadrul discuţiilor private, care au fost testate cu succes în urmă cu cîteva săptămîni pe un număr limitat de utilizatori.

Se pare că feedbackul a fost pozitiv, iar acum cu toţii vom putea folosi reacţii şi taguri direct în conversaţii private.

Fiecare mesaj din căsuţa de chat beneficiază acum de posibilitatea de a primi reacţii, asemeni celor de pe Facebook. Spre diferenţă de articolele de pe reţeaua de socializare, care beneficiază de propriile pictograme emoji pentru reacţii, în cazul Messenger, vor fi folosite şapte dintre cele mai folosite emojiuri deja existente.

Acestea pot exprima diverse stări şi emoţii (iubire, rîs, plîns, etc.), dar şi posibilitatea de a da un like sau un dislike. Mesajele în grupuri de chat vor contoriza numărul pentru fiecare tip de reacţii, iar notificările de pe ecranul de pornire al telefonului va anunţa utilizatorul atunci cînd primeşte o reacţie în Messenger.

Întrucît ne-am obişnuit foarte mult să folosim tagurile de tip @[nume] pe majoritatea reţelelor de socializare, Facebook implementează această funcţie direct în chat. Poţi acum să etichetezi un prieten într-o conversaţie, iar acesta va primi o notificare că a fost menţionat. Acesta poate apoi să se alăture conversaţiei, transformînd o discuţie privată în una de grup.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?