Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Important! Ce trebuie să faceți dacă nu doriți să fiți deconectați de la căldură

27 mar. 2017,, 10:53   Capitala
1572 0

Locatarii sînt cei care decid cînd conectează sau deconectează căldura în propriile apartamente.

Despre aceasta anunță Termoelectrica S.A. , care precizează că instituția furnizează energie termică fără întrerupere, tot anul împrejur. Asta chiar dacă primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a semnat o dispoziție privind încetarea sezonului de încălzire, relatează NOI.md.

Astfel, consumatorii sînt în drept de a decide singuri cînd să înceapă și cînd să încheie încălzirea propriilor locuințe. În același timp, recomandările anuale ale autorităților municipale de pornire sau oprire a încălzirii vizează mai mult aspectele de compensare și îndemnizare.

Consumatorii au dreptul să-și încălzească locuințele atît cît consideră necesar, respectiv, locatarii care nu vor să fie deconectați de la încălzire sînt în drept să solicite acest lucru de la gestionarul fondului locativ.

Termoelectrica S.A. va încheia livrarea căldurii la solicitarea gestionarului fondului locativ, întrucît, în conformitate cu prevederile legale, reprezentantul autorizat al consumatorilor este administratorul fondului locativ, care este în drept să solicite sistarea furnizării agentului termic pe circuitul de încălzire al blocului doar după ce majoritatea locatarilor sînt de acord cu acest lucru
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?