X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Consilierii municipali participanți la vînătoarea din Pădurea Domnească sînt chemați să-și depună mandatele

25 apr. 2013,, 12:11   Politică
4688 1
Foto : noi.md
Consilierii municipali care au participat în decembrie anul trecut la vînătoarea din Pădurea Domnească trebuie să-și depună mandatul de consilier. Propunerea a fost făcută repetat astăzi de către fracțiunea PCRM în cadrul Consiliului municipal Chișinău.

”Este o acțiune ilegală și nedemnă de un reprezentant al poporului. Cerem consilierilor Năstase, Cernei și Petre să-și dea demisia de onoare. Mai ales domnul Petre, care a promis în fața consilierilor că își va da demisia în cazul în care Parlamentul va constata că această acțiune este ilegală. După cum vedeți, nu s-a ținut de cuvînt. Nu înțeleg de ce procuratura nu intentează dosare penale pentru toți participanții. Dacă va fi necesar, ne vom adresa la Procuratură”, a precizat consilierul comunist Victor Gurău.

Solicitat de NOI.md, consilierul PL, Vasile Petre, a comunicat că nu-și va da demisia odată ce nu este implicat în anumite cercetări penale. ”Am participat la vînătoare în bază de licență. Nu consider ilegal un act normativ și nu văd de ce mi-aș da demisia”, a specificat Vasile Petre.

Ceilalți doi consilieri municipali Oleg Cernei și Iurie Năstase au refuzat să comenteze asupra solicitării comuniștilor.

Demisia de onoare a consilierilor municipali participanți la vînătoarea din Pădurea Domnească a fost solicitată astăzi de comuniști pentru a doua oară în ultimele două luni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?